Cora logo

Cora

t.e.m. 31 december Geldig t.e.m. 31 december
Cora logo

Cora

t.e.m. maandag Geldig t.e.m. maandag
Cora logo

Cora

t.e.m. maandag Geldig t.e.m. maandag
Cora logo

Cora

t.e.m. 29 april Geldig t.e.m. 29 april
Cora logo

Cora

t.e.m. 8 april Geldig t.e.m. 8 april
Cora logo

Cora

t.e.m. maandag Geldig t.e.m. maandag
Cora Baby logo

Cora Baby

t.e.m. 31 december Geldig t.e.m. 31 december
Cora België logo

Cora België folders en aanbiedingen

https://www.cora.be/nl/kies-uw-winkel

Cora folder

Zoek je de Cora folder? Cora folder volgende week? Non food folder? nieuwste Cora folder? Alle Cora folders van de Belgische supermarktketen Cora, vind je hier bij PromoPromo.be

Alle actuele folders van Cora worden wekelijks op onze website en in onze gratis app geplaatst. Lees jij ook graag de nieuwste folders, reclamefolders? In de categorie supermarkten vind je natuurlijk de Cora folders maar ook de laatste folders van andere winkels uit de Delhaize groep maar ook van andere winkels. Alle promoties en aanbiedingen staan hier op 1 plaats. Handig op de website of op je telefoon.


Dowload PromoPromo app met hierin alle Cora folders

Alle Cora aanbiedingen van de Cora winkel bij jou in de buurt

Cora brengt wekelijks diverse folders uit, zeer goed gevuld met tal van acties en promoties. Cora heeft een folder met aanbiedingen niet voedingswaren en folders met aanbiedingen voedingswaren en drogisterij/parfumerie. Maar ook thema folders zoals bijvoorbeeld Viva Italia of een Baby catalogus. De reclamefolders van Cora bevatten ook kortingsbonnen die je snel en makkelijk kunt printen. De nieuwste Cora folder, vol met promoties kun je altijd snel en overzichtelijk inzien middels gebruik van de PromoPromo app en op PromoPromo.be. Kijk dus snel of jouw favoriete vis, wijn of diepvries pizza in de aanbieding is.


Over Cora

Cora behoort tot de zogenaamde categorie hypermarkten, zijnde grootschalige winkels alwaar, naast de dagelijkse benodigdheden en levensmiddelen, ook een zeer breed assortiment van non-food artikelen en diensten wordt aangeboden. Het is simpelweg teveel om allemaal te benoemen, maar je kunt bij Cora terecht voor al uw eet- en drinkwaren, mode, elektronica, huishoudelijk producten, maar ook voor bijvoorbeeld benzine, boetieks, restaurants en financiële diensten. Daarbij biedt Cora ook een pakket van garanties.


Garantie

Zo garandeert Cora de laagste prijs, kwaliteit-versheid, dat aanbiedingen altijd beschikbaar zijn, aangekochte producten omgeruild kunnen worden en dat de klantenservice afgestemd is op jouw behoeften. Zo betaal je altijd de laagste prijs voor wijn bijvoorbeeld. Er zijn altijd zeer mooie kortingen of een onweerstaanbare promotie bij Cora België.


Cora filiaal bij jou in de buurt

Cora heeft zeven filialen in België te weten Cora Woluwe, Cora Anderlecht, Cora Rocourt, Cora Hornu, Cora Lalouvière, Cora Châtelineau, Cora Messancy.


Cora folder en promoties

Cora en de Cora folder en promoties behoort tot Louis Delhaize, Delhaize groep, een nationale supermarktgroep met 9 hypermarkten in België en Luxemburg, evenals de aantrekkelijke online winkel. De wekelijkse folder met Cora promoties biedt gegarandeerde verse producten met kortingen tegen de beste prijzen.


Uitgebreid assortiment

Cora heeft een uitgebreid food en non food assortiment. Wekelijks zijn er nieuwe promoties en aanbiedingen van producten voor de beste prijs. Wat zit er in het assortiment? Denk aan fruit, groenten, kaas, vlees, vis, bio, diepvries, drank zoals lekkere wijn maar ook andere dranken, sterke dranken en frisdranken zoals Coca Cola, verzorging. Te gekke prijzen voor zoveel producten.


Soortgelijke winkels

Cora valt in dezelfde categorie supermarkten en andere winkels zoals Aldi, Lidl, Carrefour, Carrefour market, Delhaize, Intermarché en Makro. Je kunt de nieuwste folders van volgende week meteen gaan bekijken hier bij PromoPromo. Vergelijk en kijk waar je de beste prijs en aanbiedingen kunt krijgen voor je favoriete boodschappen. Voeg al je favoriete winkels toe aan je favorieten in de app door op het hartje rechtsboven aan te drukken bij de folder.


Cora onderdeel Louis Delhaize groep

Cora is een Belgische hypermarktketen, opgericht in 1969 en onderdeel van de Louis Delhaize Group. De nv Cora België bezit zeven winkelcentra in België en exploiteert zeven hypermarkten, gelegen in elk van deze winkelcentra. Cora telt nu 61 winkels die vooral in Wallonië en Brussel te vinden zijn


Cora winkel

De Cora hypermarkten liggen in Wallonië (Hornu, La Louvière, Châtelineau, Rocourt en Messancy) en Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe en Anderlecht). In Frankrijk en op Guadeloupe en Martinique zijn in totaal 61 Cora hypermarkten, vestigingen te vinden.


Openingstijden

Cora winkels zijn over het algemeen op zondag gesloten. Doordeweeks zijn de winkels van maandag tot vrijdag zijn ze geopend van 09:30 tot 20:00 uur. Op de website van Cora kun je ook gemakkelijk de juiste winkels selecteren en alle gegevens van de winkels rustig bekijken.


Voor het hele gezin

Bij Cora winkels kun je voor de hele familie boodschappen doen. In principe hoef je niet meer naar een andere winkel met deze lage prijzen zou je denken! Er zijn zoveel kortingen.

Wil je weten waar een filiaal, winkel, Cora vestiging in de buurt zit? Kijk dan in onze handige PromoPromo app voor een overzicht van de dichtstbijzijnde filialen.


Specialisten

Wist je dat Cora specialisten in de vestigingen heeft? Zoals een slager, bakker, visboer en zelfs een traiteur!


Cora kaart

Cora heeft twee verschillende soorten klantenkaarten. Een getrouwheidskaart en een cora cetelem betaalkaart waarmee je in gedeeltes kunt betalen. Met de getrouwheidskaart geniet u elke week van getrouwheidskortingen op tal van producten vermeld in de folders en de rekken.


Samenwerking

Door onze goede samenwerking ontvangen we de promoties en Cora folder rechtstreeks van de bron. Zo kun je altijd digitaal de nieuwste folders en aanbiedingen bekijken op onze website en in onze gratis PromoPromo app!

Alle promo’s in 1 app

★ 4,5

Download nu