Albert Heijn logo

Albert Heijn

t.e.m. zondag Geldig t.e.m. zondag
Albert Heijn logo

Albert Heijn folders en aanbiedingen

https://www.ah.be/bonus/folder

AH folder, Albert Heijn folder

Download onze gratis AlleFolders app!

Ben je op zoek naar de nieuwste folder van Albert Heijn? De Belgische Albert Heijn folder? De Bonusaanbiedingen, Bonus folder of zoek je op folder AH? De nieuwste Albert? Hier vind je altijd de laatste folders van Albert Heijn op onze website of in onze folder app genaamd PromoPromo, onze app is gratis te downloaden.

Is Albert Heijn duur of goedkoop?

Scherpe prijzen vind je bij de Belgische Albert Heijn!

Welke merken verkoopt Albert Heijn?

Albert Heijn voert zelfs meerdere eigen merklijnen: AH Huismerk, AH Excellent, AH Biologisch, en AH Basic. “En dan hebben we nog Perla, Zaanlander en Delicata, die zich zo sterk onderscheiden dat het bijna A-merken zijn geworden.

Dagelijkse boodschappen

Bij Albert Heijn kan je terecht voor je dagelijkse boodschappen aan de scherpste prijzen. In het assortiment van AH zitten niet enkel de beste Belgische en andere kwaliteitsproducten en A-merken, maar ook sterke eigen merken. AH zorgt voor een uitstekende kwaliteit voor een zachte prijs. Wekelijks vind je verschillende producten in promotie in de AH folder.

Wat vind je bij Albert Heijn?

Persoonlijke service, AH hamsterweken, AH biologisch, AH excellent, AH basic, AH, Jokers, loyaliteitskaarten gratis, nieuwste aanbiedingen, groot assortiment, promoties elke week, A merken tegen goedkope prijzen, Allerhande magazine en nog meer actuele folders. Albert Heijn heeft ook een webwinkel en veel vestigingen in België.

AH folder of Albert Heijn folder

Wekelijks geeft Albert, AH een mooie folder uit met aantrekkelijke promoties. Folders Albert Heijn ontvang en lees je gemakkelijk in onze app. Zo heb je altijd de Albert Heijn laatste folderupdate. Wanneer je dit toestaat in de app kun je ook een melding ontvangen wanneer nieuwe folders in de app staan. Ook vind je gemakkelijk vergelijkbare folders of vergelijkbare winkels. Zo kun je goed de beste promoties vergelijken. In onze app zie je ook vanaf en tot wanneer een folder geldig is. Vaak staan nieuwe folders en promoties bij ons online op www.promopromo.be of in de app nog ruim voordat ze in je brievenbus liggen. Ga snel folders kijken!

Grootste supermarktketen

Hollandse prijzen en Belgische kwaliteit. Actuele aanbiedingen staan in de digitale reclamefolders van Albert Heijn. Wil je ook de nieuwste aanbiedingen ontvangen? En alle reclamefolders ontvangen? Voeg dan de Albert Heijn folder toe aan je favorieten in de gratis app, PromoPromo. Wanneer je je postcode invult in onze app kun je ook de dichtstbijzijnde winkel bekijken. Je vind als eerste de folder van volgende week en de bonus aanbiedingen van volgende week.

Hoeveel winkels Albert Heijn in België?

Albert, Ah of Albert Heijn is een Nederlandse supermarktketen die in 1887 haar eerste kruidenierswinkel opende en nu ruim 900 winkels telt. In 2011 openden we onze eerste winkel in België. Ondanks de fusie van Ahold en Delhaize bleef Albert Heijn actief in België en heeft het inmiddels 60 winkels verspreid over Vlaanderen.

Wat kun je met een bonuskaart?

Met de AH Bonuskaart geniet je altijd van voordeel. We verrassen je elke week met onze vertrouwde, landelijke Bonusaanbiedingen en je kan met je kaart zelf scannen in de winkel. De Bonuskaart kost niets en je kan er bij de servicebalie van elke AH een krijgen, of nog sneller vraag hem online aan. Kijk snel in de nieuwste folders wat er in de bonus is!

Wie is de eigenaar van Albert Heijn?

Albert Heijn is vanaf nu onderdeel van het Ahold-concern. Hierdoor kon het bedrijf ook de buitenlandse markt op. De naam komt op voorstel van Gerrit Jan Heijn.

Wie is Marit van Egmond?

In 1997 kwam ze bij Ahold binnen als managementtrainee en maakt vervolgens een flitsende carrière. In 2011 werd ze benoemd als CEO van Gall & Gall. Sinds 2014 is ze directielid van Albert Heijn. In februari 2019 werd ze CEO bij Albert Heijn van alle vestigingen.

Producten Albert Heijn

Wat zit er in het assortiment van Albert Heijn? Diverse producten die je dagelijks nodig hebt en meer! Je hebt keuze uit ruim 27.000 producten. Al meer dan 130 jaar zorgt AH voor lekker, gezond, duurzaam en betaalbaar Albert Heijn heeft een ruim assortiment van zowel huismerk producten met o.a. Prijsfavorieten als A-merk producten.

Wat voor soort producten verkoopt de Albert Heijn?

Aardappel, groente, fruit. Salades, pizza, maaltijden. Vlees, kip, vis, vega. Kaas, vleeswaren, tapas. Zuivel, plantaardig en eieren. Bakkerij en banket. Ontbijtgranen en beleg. Snoep, koek, chips en chocolade.

Waar komen de mango's van AH vandaan?

De Mango's komen uit Mali en gaan lekker vers zo in de schappen van de Albert Heijn.

Waar komt brood van Albert Heijn vandaan?

Zo'n beetje alle brood in de Brabantse en Limburgse Jumbo-winkels komt uit de bakkerij in Uden. Daarnaast levert het bedrijf ook alle Jumbo-banket voor heel Nederland en België.

Assortiment en bonuspromoties

Ontdek het assortiment en de Bonuspromoties van Albert Heijn België in de Albert Heijn folder, oftewel de AH folder! Open snel de PromoPromo app of kijk hier op www.promopromo.be

Alle promo’s in 1 app

★ 4,5

Download nu