Bon'Ap logo

Bon'Ap

t.e.m. 3 januari Geldig t.e.m. 3 januari
Bon'Ap logo

Bon'Ap folders en aanbiedingen

Bon'Ap folder en promoties

Bon Ap folder en promoties wisselen elke week. Bon Ap folders staan bekend om leuke promoties, stuntpromos of week promo's. Extra voordelig zijn vaak rundsvlees of lamsvlees. Bekijk alle Bon ap folders en promoties hier bij PromoPromo.be of in de PromoPromo app.


Download PromoPromo app met hierin Bon Ap

Bon Ap promo's

Wekelijks zetten ze enkele producten in de kijker en dat doen ze met heerlijke promo's. Of het nu gaat om een interessante kiloprijs, een goede 3+1-actie of leuke kortingsbon. Bon 'Ap heeft altijd wel goede aanbiedingen.


Wat is Bon Ap?

Bon'Ap is een maaltijd winkel, met vertrouwde Buurtslagers-slagerij. Naast vers vlees, ambachtelijke vleesbereidingen en charcuterie zijn er ook bereide maaltijden, belegde broodjes, verse soepen en handig verpakte diepvriesartikelen.


Wat koop je bij Bon Ap?

Ze zijn gespecialiseerd in heerlijk vlees. Denk aan varkensvlees, paardenvlees, rundvlees of lamsvlees, ambachtelijk geslacht en bereidt. Het is hierdoor extra vers en mals en van uitstekende kwaliteit. Maar ook voor vleeswaren, kip en belegde broodjes en vers bereide maaltijden kunt u in de traiteur afdeling van Bon 'Ap terecht. Raadpleeg altijd eerst even de folder om een goede promotie uit te kiezen.


Openingsuren

De openingstijden van Bon Ap zijn van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:30 uur en op zaterdagen van 08:00 tot 18:30. Op zondag zijn ze gesloten.


Wekelijkse nieuwsbrief

Je kunt je gemakkelijk aanmelden voor de Bon Ap nieuwsbrief op hun website. Zo ontvang je altijd het laatste nieuws.


Reclamefolders Bon Ap

Wanneer je Bon Ap folder toevoegt aan je favorieten in de PromoPromo app dan mis je geen enkele promoties meer. In de app staan steeds de laatste promoties en aanbiedingen. Zo kun je ook gemakkelijk reclamefolders met elkaar vergelijken en de beste prijzen ontdekken.


Bon Ap opgericht door Familie Ally

Geert Ally ging eind van de jaren ’80 samen met enkele vennoten van start met zijn eerste Buurtslagerij. Ally is zelf slager en bio-ingenieur van opleiding. De voorbije decennia bouwde hij zijn bedrijf uit tot één van de grotere Belgische vleesverwerkende bedrijven. In het hoofdkwartier in Aalter, dat luistert naar de naam Meat & More, werken om en bij 300 mensen. Daar gebeuren alle centrale vleesverwerkende activiteiten, van uitbenen tot versnijden en verpakken. 100 mensen werken in de vleesverwerking, 100 in de distributie en daarnaast zijn er nog 100 bedienden. Een deel van alles wat in Aalter wordt verwerkt, gaat naar de 23 Bon Ap eet winkels van de groep. Onder de naam Buurtslagers of private label baat de groep Meat & More verder ruim 130 slagerijen uit , in of nabij grootwarenhuizen zoals Carrefour Market, AD en Proxy Delhaize, Smatch en LIDL. De groep Meat & More en Buurtslagers is handen van de groep Meat Invest International en de daarmee verbonden investeerders. Geert Ally staat voor om en bij 40 procent van de groep. Geert Ally blijft graag onder de radar. Toch werd hij in 2015 officier in de Orde van Leopold II. Die werd hem uitgereikt door Pieter De Crem (CD&V), op dat moment staatssecretaris en niet dienstdoend burgemeester van Aalter.


Meat & More

De maaltijd winkels van Bon‘Ap zijn een onderdeel van de groep Meat&More uit Aalter. Zij baten ook meer dan 140 verkooppunten van Buurtslagers uit, gevestigd in supermarkten zoals Delhaize, Carrefour en Smatch. “Met Bon’Ap willen we onze klanten een zorgeloze maaltijd aanbieden”, legt William Ally, divisiemanager sales van Meat&More, uit.


Buurtslagers

Elke Bon’Ap heeft een afdeling van Buurtslagers. “Naast dat breed assortiment aan vers vlees en charcuterie, vind je bij hun ook diepvriesproducten en heel wat koude en warme kant-en-klare gerechten voor thuis of onderweg. Ze bieden een Click&Collect-service aan, maar ze spelen ook in op de trend van maaltijdboxen. Je kunt voortaan dus online een Bon’Ap Box bestellen en betalen. Afhalen kan in een winkel naar keuze.” Super handig!


Vestigingen

Hoeveel vestigingen heeft Bon'Ap? Deze keten telt inmiddels ongeveer 36 winkels in België en elk jaar breiden ze nog steeds uit. Er staan ook regelmatig vacatures op de website van Bon Ap, zo kun je solliciteren naar en smakelijke job bij een van de vele winkels.


Boodschappen

Selecteer je gewenste winkel en ga heerlijk boodschappen doen voor goede prijzen bij Bon Ap. Waar kan ik de folder terugvinden? Bij PromoPromo op de website en in de app staan steeds de meest recente digitale folders en promoties. Zo kun je precies zien vanaf en tot wanneer de folder geldig is. Folders die niet meer geldig zijn bewaren we niet.


Nieuwe promoties

Bon ap folders lees je hier op www.promopromo.be of in onze gratis app PromoPromo! Open de app op je telefoon of download deze in de Appstore of bij Google Play Store.

Alle promo’s in 1 app

★ 4,5

Download nu