De PromoPromo app

Alle folders in 1 app! Bespaar direct geld met digitale reclamefolders van bekende winkels in België. Welke winkels staan in de PromoPromo app? Denk aan supermarkten zoals Colruyt, Aldi, Lidl, Albert Heijn, Carrefour en Cora, en speelgoed en baby- en kinderwinkels zoals FUN, Baby-Dump, Happyland en ook winkels als Cevo, Hubo, Brico, Maxi Zoo en Intratuin. Teveel om op te noemen. Download snel de app en ga lekker kortingen en aanbiedingen vergelijken.DOWNLOAD NU DE GRATIS PROMOPROMO APP EN PAK ER JE VOORDEEL MEE!
Scan de QR code voor de app
Download de app in de Apple App Store
starstarstarstarstar_half
(4.5)
Download de app in de Google Play Store
starstarstarstarstar_half
(4.3)
Voorbeeld van de app - Nieuwe folders

Beoordelingen en reviews arrow_forward

Beoordelingen en reviews App Store & Play Store
4.3
starstarstarstarstar_half
5
4
3
2
1
29,2K reviews
shopping_bagALLE POPULAIRE WINKELSVind overzichtelijk en makkelijk folders en promoties van alle populaire winkels in België. Zowel online winkels als shops bij jou in de buurt.
local_offerELKE DAG NIEUWE FOLDERSWe plaatsen dagelijks nieuwe reclamefolders en promoties. Zo ben je altijd op de hoogte van alle geldige acties en kortingen deze week en zelfs aankomende week.
favorite_borderJOUW FAVORIETEN EN LIJSTENSpeciaal voor jou! Sla al je favoriete winkels op en bewaar promoties en producten op je eigen lijstjes. Ontvang notificaties en mis zo geen enkele deal!
verified"Super makkelijk en overal te bekijken." Suske, App Store
verified"Geen papieren meer beter voor het milieu." Anja, Google Store
verified"Zo kan ik telkens volgen wat er in aanbieding is super makkelijk" Nathalie, Google Store
Screenshot van de app - Nieuwe FoldersScreenshot van de app - Folder bekijkenScreenshot van de app - Mijn voorkeurenScreenshot van de app - Aanbieding