Carrefour logo

Carrefour

t.e.m. 2 januari Geldig t.e.m. 2 januari
Carrefour logo

Carrefour

t.e.m. 2 januari Geldig t.e.m. 2 januari
Carrefour logo

Carrefour

t.e.m. 31 december Geldig t.e.m. 31 december
Carrefour logo

Carrefour folders en aanbiedingen

https://www.carrefour.be/nl.html

Alle aanbiedingen van Carrefour bekijk je in de nieuwste Carrefour folder! De Carrefour folder vind je als eerste bij PromoPromo.

Alle Carrefour aanbiedingen

Carrefour heeft uiteenlopende winkelformules en bekleedt daarmee een unieke positie in België. Er zijn 45 Carrefour Hypermarkten, 430 Carrefour Markets, zo’n 280 Carrefour Express winkels, een tiental Easy’s en meer dan 130 Carrefour Drive afhaalpunten. Hiermee is deze winkelmarkt keten in België de eerste en enige die zich focust op het helpen van de klant, in elke levens- en consumptiefase.

De hypermarkten van Carrefour bieden een zeer uitgebreid assortiment van 130.000 producten op het gebied van onder andere voedingswaar, huishoudelijk producten en elektronica. En dit alles met hypervoordelige prijzen, onklopbare aanbiedingen én biedt het grootste winkelplezier onder één dak. De Market vestigingen excelleren in versheid, seizoensgebonden producten en aantrekkelijke prijzen voor uw dagelijkse boodschappen. Bij Express kunt u 7 dagen per week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht voor snelle boodschappen. Easy bevindt zich qua winkelformaat en aanbod tussen Market en Express en legt de focus op verse producten die snel en eenvoudig worden gekocht. De Carrefour Drives tot slot zijn de afhaalpunten voor uw bestelde boodschappen. Uiteraard behoort levering aan huis in diverse regio’s in het land ook tot de dienstverlening van deze formule. .

Carrefour is een in 1958 opgericht Franse hypermarktconcern met meer dan 15.000 vestigingen, in ruim 31 landen. Carrefour is de is de tweede grootste supermarktketen van de wereld en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan €85 miljard.

Carrefour filiaal bij jou in de buurt

Met zoveel filialen is er altijd eentje bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een Carrefour kunt vinden bij jou in de buurt? Zoek hier een winkel bij jou in de buurt!

Super Deals bij Carrefour

Alle (wekelijkse) promo’s en acties van de Carrefour formules zijn ook te vinden in de digitale folders van de PromoPromo app en op de PromoPromo.be website.

Alle promo’s in 1 app

★ 4,5

Download nu