ALDI logo

ALDI

t.e.m. morgen Geldig t.e.m. morgen
ALDI logo

ALDI folders en aanbiedingen

https://aldi.be

ALDI folder

Wil je de nieuwe ALDI folder bekijken? Aldi bereidt regelmatig promoties die je kunt bekijken in de ALDI folder van volgende week of de folder van Aldi met actuele aanbiedingen. In de PromoPromo app en hier op de website www.promopromo.be staan nieuwe folders, de nieuwste ALDI folder en alle ALDI folders met een thema of special. Hier vind je altijd de actuele folders. ALDI valt in de categorie supermarkten. Wij hebben de nieuwste folders van ALDI , waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van ALDI , en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van ALDI , dan bent u hier aan het juiste adres bij PromoPromo.be


Download PromoPromo app met de nieuwste ALDI folder

ALDI supermarkten

Je kan ALDI supermarkten terugvinden over heel België en online op hun website www.aldi.be. Daar vind je ook het adres en de openingsuren van een ALDI supermarkt, ALDI winkel in jouw buurt. In de ALDI folder vind je steeds de meest recente promoties en aanbiedingen. Bekijk de ALDI folder, online hier op onze website.Hoeveel Aldi winkels zijn er in Belgie?

ALDI heeft veel winkels! ALDI is, met 440 winkels, de leidende hard discounter in België! Waar was de eerste Aldi in Belgie? In 1919 nam Albrecht de handel in koloniale goederen over die in het pand naast het zijne was gevestigd. De winkel in de voormalige Mittelstrasse, intussen herdoopt tot Huestrasse, geeft vandaag nog steeds onderdak aan een Aldi-filiaal. Wil je weten waar filialen van ALDI zijn?


Waar staat de naam ALDI voor?

ALDI (een afkorting van Albrecht Diskont) is een internationaal opererende Duitse keten van discount-supermarkten, opgericht in 1946 in Essen (Noordrijn-Westfalen) door de broers Karl Albrecht (1920-2014) en Theo Albrecht (1922-2010). Aldi bestaat uit twee zelfstandige bedrijven, Aldi, soms Aldi Nord genoemd, met de hoofdvestiging in Essen (Noordrijn-Westfalen) en Aldi Süd met de hoofdvestiging in Mülheim an der Ruhr. Aldi Süd is eigendom van Siepmann Foundation en Aldi Nord is eigendom van Markus Foundation. In Nederland en België opereert Aldi Nord. De winkelketen staat bekend om het beperkte assortiment artikelen onder eigen merk met lage prijzen en de grote non-food afdeling. Sinds 2016 worden er ook beperkt A-merken aangeboden, vaak op tijdelijke basis.


ALDI assortiment

Het ALDI assortiment van ongeveer 900 artikelen bestaat uit een groot aantal eigen merk artikelen, die in kwaliteit vergelijkbaar zijn met de bekende A-merken. Wekelijks zie je een greep uit het aanbod van ALDI in de aldi folder vol met producten in de promotie.


Hoeveel ALDI folders?

Meestal zijn er een of twee actieve ALDI folders geldig. Ontvang de aldi laatste folderupdate op je telefoon door meldingen in te schakelen in de PromoPromo app. Je kunt eenvoudig een melding ontvangen of jezelf weer afmelden met een druk op de knop. In de app vind je nog veel meer leuke folders en regelmatig nieuwste folders. Je kunt ook een keer per jaar stemmen op de reclamefolder van ALDI als beste folder. De aldi folder is een van de meest populaire folders van België. Mensen zoeken in google regelmatig op aldi folder van volgende week.


Wat koop je bij ALDI

In de folder online bekijk je natuurlijk eerst wat de actuele aanbiedingen en promoties zijn. Je koopt bij de ALDI je dagelijkse boodschappen zoals vers brood voor een lage prijs. ALDI heeft altijd verse producten, Bioproducten, gins, koffie, thee, wijnen, groente, fruit, vlees en nog veel meer producten. Je kunt elk gewenste product toevoegen aan je boodschappen lijstje in de gratis app PromoPromo. In de digitale reclamefolders van ALDI staan de producten die in de aanbieding zijn van volgende week of de vorige week. De ALDI folder is ontzettend populair! ALDI heeft een goed assortiment met een groot aantal aanbiedingen.


Producten ALDI

Welke producten van ALDI zijn nu het meest populair? ALDI's vissticks (in de categorie diepvriesproducten), lasagne bolognese (in de categorie kant-en-klaar gerechten) en het vloerbrood extra volkoren/minder zout (in de categorie brood). Deze producten hebben ook prijzen gewonnen in "Beste Product van het jaar 2021-2022". Deze producten staan ook regelmatig in de aldi folder.


Beste huismerk-producten

De huismerken zijn door de consumenten beoordeeld op vier criteria: aantrekkelijkheid, innovatiegraad, aankoopintentie en de producttest. ALDI’s Hollandse kogelbiefstuk en Wilde Wietze dip (voor wie het nog niet kent, dit is een deksels lekkere roomkaas-kruidendip) wonnen op eetgebied, maar ook de UNA allesreiniger eucalyptus (handig voor een vieze keuken), UNA vaatwastabletten en Solo 3-laags toiletpapier mogen een heel jaar lang het label ‘Huismerk Product van het jaar 2022’ dragen.


ALDI tweetalig

We bieden de folders van ALDI ook aan in het Frans.


ALDI-winkels en openingsuren

Wist je dat elke Belg op minder dan vijftien minuten rijden een ALDI-supermarkt in de buurt heeft? De winkels die vers vlees verkopen herken je eenvoudig aan het vleesicoontje. Over het algemeen zijn dit de openingstijden: Van maandag tot vrijdag 08:30 - 19:00 en op zaterdag 08:30 - 19:00 uur.Folders ALDI

Je vind alle nieuwe ALDI folders in onze PromoPromo app of op onze website www.promopromo.be in de categorie supermarkt. We ontvangen de aldi folder rechtstreeks doordat we een jarenlange samenwerking hebben met ALDI. Vaak staat de folder als eerste bij ons op de website en in de app nog voordat ze bij jou in de brievenbus liggen. Zet ALDI in je favorieten en mis geen enkele folder vol met promoties meer! Je kunt de PromoPromo app gratis downloaden in de Appstore of op Google Play.

Alle promo’s in 1 app

★ 4,5

Download nu