Delhaize logo

Delhaize

t.e.m. woensdag Geldig t.e.m. woensdag
Delhaize logo

Delhaize folders en aanbiedingen

http://www.delhaize.be

Delhaize folder

Download gratis PromoPromo app met hierin de nieuwste Delhaize folder

Ontdek hier bij PromoPromo de aanbiedingen bij Delhaize in de folder van deze en volgende week. Alle geldige promoties staan in de Delhaize folders. Delhaize is een bekende Belgische supermarktketen. Bekijk voor het volledige aanbod van de Delhaize folder, de huidige Delhaize folder. Deze kan hier worden bekeken. Folders zijn vaak geldig tot woensdag en elke donderdag nieuwe promoties. Wil je weten tot wanneer en vanaf wanneer de folder geldig is? Ook dit staat er duidelijk bij wanneer je de folder opent hier of op je telefoon. Ga snel de nieuwe promoties bekijken!

Over Delhaize en Louis Delhaize

We geven je graag meer informatie over Delhaize winkels. In 1867 werd Delhaize opgericht door Jules Delhaize en zijn broers in Ransart, een plek niet ver van Charleroi. In 1957 werd op op het Eugène Flageyplein in Elsene de eerste Delhaize supermarkt met volledige zelfbediening van Europa geopend. In België heeft de Delhaize Group tegenwoordig 746 vestigingen. Adolphe, Jules, Auguste, Edouard, Léopold en Louis Delhaize zijn zes zonen van Jacques Delhaize, een wijnhandelaar in Ransart, niet ver van Charleroi, die twee Belgische supermarktketens oprichtte, genaamd Delhaize De Leeuw en Louis Delhaize. Delhaize is voor velen een van de pioniers binnen de wereld van de supermarkten. Louis stichtte de keten in 1867. In 1957 opende Delhaize in Elsene (Belgie) een supermarkt met volledige zelfbediening, de allereerste van Europa. In de loop der jaren is Delhaize uitgegroeid tot een grote en dominante speler binnen het huidige aanbod aan supermarkten.

Delhaize supermarkt in andere landen

De Delhaize Groep, welke in 2016 fuseerde met Koninklijke Ahold NV tot Ahold Delhaize, groeide uit tot een multinational met vestigingen in België, Luxemburg, Griekenland, Roemenie, Servië, Indonesië en de Verenigde Staten. Bij Delhaize werken in België ruim 13.000 mensen, wereldwijd zelfs 144.000.

Is Albert Heijn onderdeel van Delhaize?

Het bedrijf is opgericht in 1887 als eenmans-kruidenierszaak en sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven van Nederland met tevens vestigingen in België. Sinds 2016 is de keten onderdeel van Ahold Delhaize.

Wat valt er onder Ahold Delhaize?

Inclusief Proxy Delhaize (245 winkels), AD Delhaize (222 winkels), Shop & Go (150 winkels), Fresh Atelier (8 winkels) en Delhaize.be. n.v.t. Inclusief AB City (21 winkels), AB Food Market (81 winkels), AB Shop & Go (122 winkels). Proxy Delhaize positioneert zich als de locale buurtsuper.

Delhaize folders en promoties

Delhaize is een gevestigde supermarktorganisatie met meer dan 140 winkels in België en Luxemburg en bedient klanten over de hele wereld. Delhaize biedt haar klanten wekelijks een folder met aantrekkelijke acties en promoties. Deze folders bevinden zich in het intrigerende Delhaize bestand. Bent u geïnteresseerd in Delhaize acties/promoties? Ontdek de Delhaize folders en vind de meest populaire kortingen in deze winkels. Ben je fan van lekker eten en drinken? Dan ben je bij Delhaize aan het juiste adres. In elke editie van de Delhaize-folder vind je de promoties van de week die je vast en zeker zullen bekoren. In onze app kun je door het invullen van je postcode alle filialen in de buurt vinden.

Folder Delhaize

Kijk hier op de website PromoPromo.be of in de PromoPromo app alvast naar de reclamefolder, folder van Delhaize voor volgende week. Met voordelige wekelijkse Delhaize folders kunt u veel geld besparen. Maar boodschappen doen bij Delhaize is ook verantwoord, ze werken namelijk hard aan ontwikkelingen op duurzaam gebied betreft boodschappen.

Openingstijden Delhaize winkels

Doorgaans zijn Delhaize vestigingen elke dag van de week geopend van 8.00 tot 20.00, zondag is Delhaize dicht en elke vrijdag blijven zij een uur langer open!

Delhaize huismerk

Naast bekende merken hebben zij met het produceren van het Delhaize huismerk wel 2224 ton minder plastic gebruikt en 2905 ton voedselverspilling tegen gegaan. Daarnaast is hun CO2 uitstoot tot wel 420 ton gereduceerd.

Promo's Delhaize

Bekijk alle promo's van Delhaize folders in één gratis app hier bij PromoPromo.be. Hier vind je ook nieuwe promoties, actuele folders, actuele promoties, aanbiedingen en alles over Delhaize. Ben je ook geïnteresseerd in andere reclamefolders zodat je aanbiedingen goed kunt vergelijken? Dan raden we je zeker aan om onze PromoPromo app te downloaden. Zo kun je lekker online of op je telefoon de beste producten in de promotie uit de folders selecteren.

Delhaize plus kaart

Hoe kan ik een nieuwe plus-kaart aanvragen? Ga naar een Delhaize-winkel naar keuze, vul het registratieformulier in en je ontvangt onmiddellijk een plus-kaart (met een bijhorende sleutelhanger). Je kan ook online een nieuwe plus-kaart aanvragen.

Wat kun je met een Delhaize plus kaart?

Spaar bij Delhaize voor korting bij bol.com. Scan bij elke aankoop bij Delhaize je SuperPlus-kaart of -app en verzamel zo volop punten. Deze kan je dan vanaf 1 december inruilen in een € 5 bol.com cadeaukaart.

Hoe kan ik mijn puntensaldo raadplegen?

Ben je houder van een Delhaize plus-kaart, dan staat je puntensaldo onderaan je kasticket. De supermarkt waar je je inkopen doet, is van geen belang. Indien je je aanmeldt op www.delhaize.be kan je je plus-kaart aan je online profiel linken. Zo kan je op elk moment je puntensaldo raadplegen.

Wat is goedkoper Colruyt of Delhaize?

Dit is een goede vraag, hier kun je zelf achter komen door de aanbiedingen in een reclamefolder wekelijks te vergelijken. Wanneer je alle acties in de gaten houd en alleen een product koopt in de promotie dan loont het zeker om te vergelijken en zo geld te besparen op je boodschappen van je favoriete winkels. Het is ook verstandig om nieuwe folders van volgende week alvast te bekijken en producten in je boodschappen lijst toe te voegen.

Assortiment Delhaize

Wat zit er in het assortiment van Delhaize? Meer dan 15.000 producten. Dit zijn ontzettend veel artikelen! Bij Delhaize vind je de beste aanbiedingen op het gebied van levensmiddelen zoals groenten, fruit, dranken, zuivel, vlees, vis, onderhoudsproducten, diepvriesproducten en nog veel meer producten van onberispelijke kwaliteit. Ben je nieuwsgierig welke producten er in de promo of aanbiedingen zijn? Kijk dan hier online of in de nieuwste folders van Delhaize.

Alle promo’s in 1 app

★ 4,5

Download nu