HEMA logo

HEMA

t.e.m. zondag Geldig t.e.m. zondag
HEMA logo

HEMA folders en aanbiedingen

https://www.hema.com/nl-be

Hema folder België

Hema folder, promoties, acties en aanbiedingen bekijken? PromoPromo.be website en de gratis PromoPromo app heeft altijd de meest actuele en speciale aanbiedingen voor jou van Hema België. Check snel de nieuwe Hema folder.


Assortiment Hema

Hema heeft altijd een goed assortiment met speciale aanbiedingen van diverse artikelen. Denk aan koffie, koffiebonen, schoolspullen, babykleding, speelgoed make up, lekker eten en drinken, fotocadeaus, handdoeken, beddengoed, wanddecoratie, alles voor je baby, fotoboeken, verzorgingsproducten, feest artikelen, accessoires voor je auto of fiets, chocolade, mode, gebak, alles voor in de keuken, papier en schriften voor school, kantoor of thuis, kleding voor kinderen en volwassenen en nog veel meer. Het is te uitgebreid om op te noemen, zo'n ruime keuze en aantrekkelijk geprijsd. Alle winkels hebben dezelfde artikelen en kortingen. Je kunt ook in de webshop je bestelling plaatsen met gemak. PromoPromo.be heeft altijd de aanbiedingen voor jou bij de hand.Download de PromoPromo app met hierin de Hema folder en aanbiedingen

Hoeveel winkels van Hema in België

Hema heeft 97 winkels in België. HEMA heeft bijna 800 vestigingen in 9 landen, op twee continenten. De meeste winkels bevonden zich in oktober 2018 in Nederland (541), maar ook winkels in België (97), Luxemburg (4), Duitsland (17), Frankrijk (76), Spanje (9), Engeland (10) en een in de Verenigde Arabische Emiraten.


Wat is typisch HEMA?

HEMA, het bedrijf dat in Nederland wereldberoemd is vanwege zijn worst en gebak, verkoopt ook dames- en herenkleding, babyspulletjes, kantoorbenodigdheden, interieur artikelen, verf, teken- en schilders materialen en cadeautjes in alle soorten en maten.


Make up

Make up van de Hema staat bekend als super kwaliteit en tegen een lage prijs. 


Hema kortingscode

Hema staat bekend om een goede kortingscode op je lievelingsproduct. Kijk altijd in de Hema folder voor Hema kortingscodes, kortingen en speciale aanbiedingen of promo's. Hema heeft alles wat nodig is om je te overtuigen: lage prijzen, gigantisch en divers aanbod van artikelen, cadeaus en je kunt het ook thuis laten leveren.


Populaire categorieën Hema

De meest populaire categorieën van Hema zijn: dameskleding, meisjeskleding, jongenskleding, babykleding, wonen en slapen, wijn en gebak.


Hema webshop BE

Hoe werkt de webshop van Hema België? Voor 21 uur besteld, binnen 2 dagen in huis. Shop de leukste producten bij HEMA! Van trendy woonaccessoires tot mode voor jong en oud. Shop gemakkelijk online! Gratis ophalen bij HEMA. Gratis bezorging va. € 25. Groot assortiment. Veilig betalen.


de HEMA pas

Deze spaar kaart van Hema levert leuke dingen op. Spaar punten bij elke koop en ruil ze in voor extra korting en gratis producten. Je vraagt de pas aan in de winkel of op hun website.


Geschiedenis Hema

Op 4 november 1926 opende de eerste vestiging van de H.E.M.A. aan de Kalverstraat 170 in Amsterdam haar deuren, een paar dagen later gevolgd door een tweede filiaal in de Oude Hoogstraat. De H.E.M.A. was een stuntwinkel naar voorbeeld van de Woolworths-winkels in de Verenigde Staten, de zogenaamde 5ct- en 10ct-stores.

De H.E.M.A. (de puntjes tussen de letters verdwenen na de oorlog) was het eerste warenhuis voor de 'gewone man'. Naar voorbeeld van de succesvolle Woolworth-winkels in Amerika, besloten directieleden van De Bijenkorf Leo Meyer en Arthur Isaac ook zo'n soort warenhuis in Nederland op te richten. Na de eerste twee vestigingen in Amsterdam gaat het snel en volgen er winkels in Rotterdam, Nijmegen, Groningen, Tilburg, Den Bosch en Haarlem.


Franchise Hema

Tot 1952 hebben alle winkels van HEMA een volledige bediening: overal staan verkoopsters achter de toonbank om klanten te helpen. Naar voorbeeld van Marks & Spencer laat HEMA dit los en gaan de winkels over op volledige zelfbediening. De toonbanken worden vervangen voor nieuw winkelmeubilair. HEMA verandert zo in de oer-Hollandse winkel die we vandaag de dag kennen. Om het aantal filialen sneller uit te kunnen breiden, stapt HEMA bovendien over op het franchise model. In steden waar HEMA een vestiging wil openen, worden zelfstandig ondernemers benaderd met de vraag of zij op de HEMA formule willen overstappen. Op het gebied van franchise is HEMA echt een voorloper. Een aantal andere bedrijven hebben er in die tijd al mee geëxperimenteerd, maar HEMA is het eerste bedrijf in Nederland dat succes heeft met deze formule. Dankzij het franchise model maakt HEMA een enorme groei door; van 42 vestigingen in 1960, naar 193 vestigingen in 1985.


Huismerken

HEMA verkoopt alleen producten van het eigen huismerk. In de jaren vijftig wordt besloten om niet meer de goedkoopste te willen zijn, maar de beste: kwalitatief goede producten voor lage prijzen. Op het gebak en ander horeca-assortiment na produceert HEMA niets zelf. Artikelen worden wel allemaal door HEMA ontwikkeld en ook de kwaliteitscontrole is in handen van HEMA zelf. In combinatie met een systeem van productspecificaties zorgt HEMA er daarmee voor dat fabrikanten precies leveren wat zij vraagt. HEMA gaat ook actief achter het verwerven van keurmerken aan: KEMA, KOMO, de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen en de Consumentenbond. Een bekend voorbeeld is het wasmiddel HEMA X, dat is goedgekeurd door de Nederlandse Vereniging voor Huisvrouwen. Zij vertegenwoordigen de belangrijkste doelgroep van HEMA. HEMA heeft in de loop der jaren veel verschillende huismerken verkocht, voor allerlei soorten artikelen. Sommige al vanaf de beginjaren, andere werden pas decennia later geïntroduceerd. Eén van de bekendste voorbeelden daarvan is de make-up van Miss Helen, die vanaf de jaren vijftig tot aan 2012 werd verkocht. Sinds de jaren tachtig is de naam HEMA zelf een merknaam.


HEMA in het buitenland

In de jaren tachtig kijkt HEMA voor het eerst over de grens. In 1984 worden de eerste twee filialen in België geopend. Ook daar weet men HEMA te vinden en de winkels worden een groot succes. Dankzij de overname van 18 Sarmawinkels in 1996 wordt het aantal Belgische filialen in één klap flink uitgebreid. En ook na 2000 heeft HEMA flinke stappen gemaakt in de uitbreiding van het aantal buitenlandse winkels. In 2002 is Duitsland aan de beurt, wat een lastige markt is omdat er veel prijsvechters zijn. Daarna volgen Luxemburg (2006), Frankrijk (2009), het Verenigd Koninkrijk en Spanje (2014), Oostenrijk en de Verenigde Arabische Emiraten (2018) en Mexico (2020). HEMA is in het buitenland ontzettend populair en krijgt bij de opening van nieuwe vestigingen in het buitenland veel enthousiaste reacties. Een rij voor de deur is ook geen uitzondering. Al jaren krijgt HEMA veel positieve reacties van zowel haar buitenlandse als Nederlandse klanten over Dutch department store HEMA.


echt HEMA

HEMA is sinds de oprichting in 1926 uitgegroeid tot een winkel waar bijna alle Nederlandse gezinnen klant zijn. Niet voor niets werd HEMA maar liefst 8 keer uitgeroepen tot meest onmisbare merk van Nederland. Natuurlijk is HEMA in de loop der jaren flink veranderd en heeft ze zich vaak moeten aanpassen, maar sommige dingen veranderen nooit. Zo is HEMA ook vandaag de dag druk bezig om het dagelijks leven van klanten leuker en makkelijker te maken. Hoeveel betekenis HEMA toevoegt aan het dagelijks leven van haar klanten, zie je terug in de alledaagse HEMA artikelen die je terugvindt in (bijna) ieder huishouden. De klant blijft centraal staan. Dat is echt HEMA.


Samenwerking Hema en PromoPromo.be

We zijn trots op onze samenwerking met Hema en delen dan ook graag de Hema folders via onze website PromoPromo.be en in onze gratis PromoPromo app. Check snel de nieuwe Hema folder!


Alle promo’s in 1 app

★ 4,5

Download nu