Vier dierendag met AlleFolders!


Vandaag is het weer dierendag, dé dag van het jaar om je dier extra te verwennen. Of je nu jouw huisdier wilt verwennen met zijn favoriete snoepje, een leuk speeltje cadeau wilt doen of de beste voeding voor je puppy of kitten in de groei zoekt. Een nieuwe halsband nodig of is de kattenbak aan vervanging toe? Zelfs bij ongemakken zoals allergie, jeuk of maagklachten bij je dier zijn er vele dierenwinkels die jou daarbij kunnen helpen. We hebben voor jou de mooiste aanbiedingen van deze week uitgezocht. Wist je trouwens dat de eerste officiële dierendag op 4 oktober al in 1930 was? We vieren deze dag dus al bijna 100 jaar!

Mijn huisdier

Zelf heb ik al vijf jaar een kat, die ik een paar maanden na mijn verhuizing in huis nam. Want een huis zonder huisdier is voor mij geen thuis. Ze komt uit het asiel, dus ik weet niet precies hoe oud ze is. Maar ze is hartstikke lief en onze band blijft groeien. Daarom wil ik haar met Dierendag natuurlijk extra verwennen. Voor mijn kat ga ik graag naar de Poils et Plumes en de Maxi zoo, of soms gewoon naar de plaatselijke supermarkt. Ik wil dit jaar graag een leuk nieuw speeltje voor haar kopen, en verder haal ik natuurlijk wat lekkers in huis, want dat verdient ze!


Bij de Poils et Plumes vond ik best veel speeltjes voor katten. Zo zag ik hele mooie krab accessoires met een natuurlijke uitstraling. Verder vond ik nog een snack dispenser, hoe leuk is dat? Het is voor katten natuurlijk heel goed om ze moeite te laten doen voor een snoepje, dus dat kan hiermee heel makkelijk én leuk!

 

De kattenvoer aanbiedingen van de Maxi zoo spraken mij ook erg aan: 

Ik ga nog naar de winkel om deze luxe kattenvoeding en een speeltje te kopen. Voor nu heb ik het gehouden bij een flinke hoeveelheid snacks bij de Albert Heijn, allemaal met 25% korting. Ik heb behoorlijk ingeslagen, want ze verdient natuurlijk de rest van het jaar ook af en toe wat lekkers.


Hieronder zie je dat ik haar er stiekem al eentje heb gegeven vóór dierendag...

Aanbiedingen

Natuurlijk kun je op de website en app van PromoPromo weer veel aanbiedingen vinden voor jouw trouwe viervoeter, knaagdier of vogel. We vonden verschillende superaanbiedingen bij zowel dierenspeciaalzaken die te vinden zijn in de Tuin&Dier categorie, als verschillende supermarkten en drogisterijen. Hieronder zetten we een greep uit het huidige assortiment op een rij:


Bij de Poils et Plumes vond ik niet alleen snacks en voeding voor je hond of konijn, maar zelfs voor vogels kun je hier wat lekkers vinden! De folder staat trouwens boordevol hartstikke leuke speeltjes voor honden en katten, en nog veel meer. Dus ik zou zeker een kijkje nemen.


Ook bij het Kruidvat besteden ze aandacht aan Dierendag. Hier vind je erg mooie koopjes voor je hond of kat. En mocht je zelf geen huisdieren hebben, dan kun je tóch iets voor de dieren doen met bijvoorbeeld dit vogelvoer dat ik bij de Lidl vond. Ziet er ook nog eens gezellig uit in je tuin!

Je vindt gemakkelijk nog meer aanbiedingen terug via de categorie Tuin & Dier* op onze website. Of ga naar de Tuin & Dier categorie op onze app. Wat koop jij dit jaar om je huisdier extra te verwennen?


* Let op: de meeste aanbiedingen gelden slechts tot eind van deze week, of begin komende week. Dus sla snel je slag!