Het is alweer bijna zo ver, Valentijnsdag is al in een paar dagen. Heb jij nou geen idee wat je voor je partner, moeder of andere geliefde moet kopen? In dit blog geven we je wat leuke cadeautips die ervoor zullen zorgen dat jouw geliefde helemaal in het zonnetje worden gezet op 14 februari. Ben jij opzoek naar een overheerlijke chocolade in de vorm van een hartje, een mooie bos bloemen of gewoon een schattige knuffel? Lees dan snel verder want hieronder kun je al onze cadeautips vinden.

 

Valentijn snacks

Wat is het eerste waar je aan denkt wanneer je Valentijn cadeau zegt? Waarschijnlijk chocolade, en daarom mag deze natuurlijk niet ontbreken. Maar er zijn ook genoeg andere Valentijns snacks. Denk bijvoorbeeld aan ijshoorntjes in de vorm van een roos, deze zijn te verkrijgen bij de Lidl. Als jouw geliefde een echte zoetekauw is kun je ook kiezen voor iets zoeters zoals bijvoorbeeld lolly’s in de vorm van een hartje. De keuzes zijn eindeloos. Hieronder hebben we een paar van onze favoriete Valentijns snacks voor je uitgelicht.

Decoratie

Wil je helemaal in de Valentijns sfeer komen door het huis gezellig te versieren? Ook hier zijn genoeg producten voor te vinden op Allefolders. Denk hierbij bijvoorbeeld Valentijn confetti met hartjes, ballonen in de vorm van een hart en Valentijns kaarsen. Deze zijn allemaal te verkrijgen bij de Xenos. Ben je benieuw wat ze nog meer hebben? Bekijk dan hun Valentijn folder hier. Met maar twee euro kun je een plekjes helemaal romantisch maken. Hieronder hebben we paar decoraties voor je op een rijtje gezet.

Cadeautjes

Ben je opzoek naar een cadeautje voor iemand waar je van houdt? Of het nou duur is of een klein cadeautje, het feit dat je eraan denkt is al genoeg. Voor de kleinere cadeautjes kun je een mok met hartjes erop geven of misschien een leuke knuffelbeer, of misschien zelfs een fotocadeau van de Kruidvat waarbij je je eigen foto bijvoorbeeld in een sleutelhanger kan doen. Deze cadeautjes kosten allemaal minder dan 5 euro maar toch zal je iemand er heel blij mee maken. Ben je opzoek naar een iets groter cadeau? Dan is misschien een polaroidcamera een leuk idee! Deze is nu in de aanbieding bij de Kruidvat en je kan met deze camera alle leuke momenten vast leggen en ophangen. Daarnaast kun je natuurlijk ook nooit fout gaan met een lekker luchtje.

 

Bloemen

Naast chocolade mag een bosje bloemen natuurlijk ook niet ontbreken. Er zijn ook genoeg Valentijns boeketten te vinden op Allefolders. Lidl heeft bijvoorbeeld specifieke bloemen voor Valentijn, deze zijn hieronder te zien.  Daarnaast is een plantje ook een leuk idee, deze gaan vaak wat langer mee. Is jouw geliefde niet zo een fan van bloemen? Dan kun je altijd nog kiezen voor een bloemen lego bouwset van de Kruidvat. Deze bloemen blijven altijd goed én je hebt ook nog een leuke activiteit die je samen kunt doen, ideaal voor een date dus. Lego biedt meerdere bouwsetten aan zoals bijvoorbeeld rozen, een boeket en een krans.

 

Met deze cadeautips moet jouw Valentijnsdag helemaal goed komen! Wil je alle Valentijn producten bekijken die in de aanbieding zijn? Bekijk deze dan hier.