Haal het beste uit de lente met de promo's!

4-3-2024

Haal het beste uit de lente: slimme aanbiedingen voor tuinonderhoud

De dagen worden langer, de zon begint te schijnen en de natuur ontwaakt uit haar winterslaap - het is weer lente! Voor veel mensen betekent dit het begin van het tuinseizoen, waarin we onze groene oases nieuw leven inblazen na de koude maanden. Maar hoe kun je dit doen zonder veel geld uit te geven? Geen zorgen, wij hebben de oplossing met deze handige tips voor lenteaanbiedingen en budgetvriendelijk tuinonderhoud.


Begin met een plan

Voordat je enthousiast begint met het kopen van planten en gereedschap, is het verstandig om een plan te maken voor je tuin. Bedenk welke planten je wilt toevoegen, waar je ze wilt plaatsen en welke onderhoudstaken moeten worden uitgevoerd. Door een plan te hebben, kun je gerichter winkelen en voorkom je impulsieve aankopen. Blader door de PromoPromo app en kies bijvoorbeeld voor planten die in korting zijn.

Plantjes - Folder - Aanbiedingen - Intratuin

Profiteer van seizoensaanbiedingen

Lente betekent vaak dat tuincentra en bouwmarkten zoals Aveve, Intratuin en Gamma stunten met kortingen op een breed scala aan tuinartikelen. Houd de lokale advertenties in de gaten of surf online op onze PromoPromo app om te profiteren van deze aanbiedingen. Denk aan alles, van zaden en bloembollen tot tuingereedschap en meststoffen.

Aveve - Potgrond - Aanbiedingen - Promo - Folder

 

Kies voor duurzaamheid

Investeer in duurzame tuinartikelen die lang meegaan en waarvan je seizoen na seizoen kunt genieten. Kies bijvoorbeeld voor gereedschap van roestvrij staal in plaats van plastic, en overweeg om planten te kopen die goed gedijen in jouw klimaat en bodemgesteldheid. Op de lange termijn bespaar je hiermee geld en verminder je ook nog eens je ecologische voetafdruk. |


Doe-het-zelf tuinprojecten

Bespaar geld door zelf aan de slag te gaan met doe-het-zelf tuinprojecten. Maak bijvoorbeeld je eigen composthoop met keukenafval en tuinafval, of bouw zelf plantenbakken met gerecyclede materialen. Het internet staat vol met inspiratie en tutorials voor creatieve en budgetvriendelijke tuinideeën. Wist je dat je op de PromoPromo website ook tal van tips en tricks kan vinden?