Auchan logo

Auchan

t.e.m. 10 april Geldig t.e.m. 10 april
Auchan logo

Auchan

t.e.m. maandag Geldig t.e.m. maandag
Auchan logo

Auchan

t.e.m. 10 april Geldig t.e.m. 10 april
Auchan logo

Auchan

t.e.m. 6 mei Geldig t.e.m. 6 mei
Auchan logo

Auchan

t.e.m. 31 december Geldig t.e.m. 31 december
Auchan logo

Auchan

t.e.m. 31 december Geldig t.e.m. 31 december
Auchan logo

Auchan folders en aanbiedingen

https://www.auchan.fr/

Auchan folder

Ben je op zoek naar de Auchan folder? Of de Auchan folders? Actuele folders van Auchan? Auchan promoties? Hier kun je de nieuwste Auchan vinden! PromoPromo.be heeft altijd de laatste folders, Auchan folders en Auchan promoties als eerste!


Download gratis de PromoPromo app met hierin de nieuwe Auchan folder!

Nieuwe promoties

Auchan biedt wekelijks verse producten uit hun uitgebreide assortiment aan met mooie kortingen. De nieuwe promoties staan in de laatste folders van Auchan. Wat is er deze week in de promotie? Wat voor producten zijn volgende week in de promoties? Kijk snel in de nieuwe folders hier op onze site of in de gratis PromoPromo app.


Categorie

Auchan valt onder de categorie supermarkten, supermarkt. Wanneer je deze selectie aanvinkt op de website of in onze app dan zie je ook andere folders. Auchan is een van de meest populaire folders.


Auchan merk

Auchan is een merk en supermarkt die bekend is in België en Frankrijk.


Winkelen

Je kunt goed winkelen bij Auchan voor je dagelijkse boodschappen. Het is ook mogelijk om via hun website online producten te bestellen. Deze producten moet je wel zelf in een van de winkels van Auchan gaan ophalen. Alleen als je woonachtig in Frankrijk bent, is het mogelijk om de producten thuis te laten bezorgen.


Klantenkaart Auchan - Waaoh-kaart

Een (Waaoh) kaart is niet verplicht maar wel handig om te hebben. Bepaalde kortingen komen als geld op je klantenkaart. Dat kun je dan een volgende keer laten aftrekken van je totaal aankoopbedrag of opsparen tot een groter bedrag. De kaart kun je aan de balie aanvragen in de Auchan zelf of online aanvragen. Laat deze altijd inscannen aan de kassa.


Assortiment Auchan

Auchan is een groot warenhuis met een breed assortiment. Denk aan voedingsmiddelen, kleding, huishoudelijke apparaten, huishoudartikelen, baby, beddengoed, kind, meubels, wijn, tuin, doe-het-zelf, mode, baggage, decoratie, multimedia, videospellen, speelgoed, school artikelen en dagelijkse boodschappen zoals brood, groenten, fruit, vis en vlees. Er is ook een Bio afdeling, een foto afdeling en zelfs juwelen afdeling. De verschillende reclamefolders van Auchan zijn altijd leuk om online te bekijken en staan vol aanbiedingen. Eigenlijk is het dus een super winkel vol met Auchan promoties, acties en aanbiedingen!


Auchan winkels

Auchan is gelegen net over de Franse grens en lokt ook veel Belgische klanten naar hun winkel in Roncq. Je wordt er vooral gelokt door de scherpe prijzen van Auchan en de aangename sfeer om te winkelen. In België heeft Auchan geen winkels, maar toch zijn enkele winkels goe dan te reizen voor Belgen. Veel winkels zijn namelijk dichtbij gelegen in de grensstreek van Frankrijk en België.


Auchan ook in andere landen

Auchan is een super populaire winkel, ook in andere landen. In Spanje heet Auchan anders namelijk Al Campo. Dit is een directe vertaling van Auchan. Vanaf 2022 is Auchan een van de grootste retailers ter wereld met directe aanwezigheid in Frankrijk, Spanje, Portugal, Luxemburg, Polen, Roemenië, Hongarije, Oekraïne, Rusland, Taiwan en Senegal.


Over Auchan

Auchan is een Franse hypermarktketen. In 1961 opende Gérard Mulliez zijn eerste opslag in een district van Roubaix genaamd "Hauts Champs", vandaar de handelsnaam van Auchan. De oppervlakte van dit verlaten fabrieksgebouw was nauwelijks 600 m² en het aantal arbeidskrachten bedroeg niet meer dan dertig. Auchan bezit 1.307 hyper- en supermarkten in twaalf landen. Auchan rust nochtans niet op zijn lauweren.


Ontstaan Auchan

In 1961 vatte Gérard Mulliez het idee op om een voedingsdistributiewinkel te openen in het Noord-Franse Roubaix. Een verlaten fabriek van 600m² werd omgetoverd tot een van de eerste  hypermarkten in de regio. Het succes van de zaak doet hem dromen van een nog grotere oppervlakte met zowel food als non-food. Te Roncq, nabij Rijsel heeft hij een terrein van een tiental hectaren op het oog.

De grondeigenaar stelt hem echter voor een dilemma. Ofwel neemt hij de hele lap grond, van maar liefst 14.430 m², ofwel krijgt hij niets. Uit pure noodzaak gaat Mulliez anno 1969 dan maar op zoek naar een invulling voor de omliggende gronden. Zo komt hij op het ingenieuze idee om rond de Auchan-hypermarkt gespecialiseerde winkels van andere enseignes te plaatsen. Het eerste commerciële centrum is geboren!

Sinds die toevalstreffer is Auchan uitgegroeid tot de twaalfde grootste voedingsdistributeur ter wereld. Dat heeft de groep te danken aan een omzet van 40 miljard, verdeeld over 548 hypermarkten en 738 supermarkten.

Neven van Gérard Mulliez ontfermen zich bovendien zelf over het creëren van enseignes die de Auchan-winkels kunnen vergezellen. Op die manier zien bekend geworden ketens als Decathlon eveneens het daglicht.


Hoeveel kost Coca Cola in Auchan?

Coca Cola Zero kost 0,89 euro per liter bij Auchan.” Ook water is voordelig in de bij Auchan. Je ziet regelmatig Coca Cola inde promoties in de folder.


Nieuwsbrief Auchan

Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je persoonlijke aanbiedingen via e mail. Je ontvangt dan een promotie of actie in je e mail box. Je moet uiteraard wel eerst toestemming geven en je e mail bevestigen voordat je een persoonlijke promotie ontvangt via je e mailadres.


Klantenservice

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? De klantenservice van Auchan is te bereiken op telefoonnummer 03 5390 5930. Houd er rekening mee dat deze klantenservice alleen Franstalig is. Uiteraard kun je ook terecht in een van de vestigingen, filialen terecht voor het stellen van al je vragen.


Geld besparen met Auchan folders

Hoe kun je het beste geld besparen? Stap een is door alleen te kopen wat je daadwerkelijk nodig hebt uit de reclamefolders. Door minder vaak boodschappen te gaan doen en doelgerichter te kopen wat in de actie is in de winkel of in de folder. Bekijk eerst rustig alle aanbiedingen, ook bij vergelijkbare winkels en supermarkten zoals Carrefour , ALDI of Lidl. Het loont ook de moeite om je boodschappen te betalen met een aparte pinpas waar je je boodschappen budget op hebt gestort. Probeer je daar aan te houden en winkel gericht door middel van een boodschappen lijstje. In de PromoPromo app kun je gemakkelijk producten uit de folder toevoegen aan je lijst. In de Auchan folder staat altijd wel een Auchan promotie die onweerstaanbaar is wanneer je het vergelijkt met andere supermarkten. Er is altijd wel een product wat je ergens anders niet goedkoper kan vinden. Neem gerust meteen een kijkje in de actuele Auchan folder!


Auchan Promoties

Mis geen enkele promotie en installeer gratis onze app, PromoPromo. Volg ons ook op sociale media, zo blijf je altijd op de hoogte van een nieuwe promotie of folder. Ook lees je als eerste de folder van volgende week en staat er altijd bij tot wanneer een folder geldig is. Mis je op deze pagina nog informatie? Of heb je een aanvulling? Stuur dan een e mail naar onze webmaster.


Samenwerking

PromoPromo heeft een goede samenwerking en ontvangt wekelijks nieuwe aanbiedingen, kortingen en de Auchan folder nog voordat jij deze ontvangt in je e mail of brievenbus. We ontvangen de Auchan folder rechtstreeks van Auchan per e mail. Markeer de Auchan folder tot je favoriet en blijf op de hoogte.

Alle promo’s in 1 app

★ 4,5

Download nu